Voiko puvun/korsetin kanssa syödä?

Kun hankit korsetin vyötärön harjoittelua varten, sinulla on todennäköisesti useita huolenaiheita, jotka liittyvät vaatteen istuvuuteen ja siihen, kuinka nopeasti alat nähdä tuloksia. Se, mitä et ehkä ota huomioon, ennen kuin sinulla on se, on se, voitko syödä sitä käyttäessäsi. Loppujen lopuksi se ei ole kuin hammasproteesin laittaminen.

Korsetti kuitenkin puristaa vatsaasi, jossa vatsasi, suolistosi ja monet muut sisäelimesi sijaitsevat. On luonnollista miettiä, voisiko tämä vaikuttaa mahdollisuuksiisi isännöidä runsasta ateriaa. Voitko syödä korsetin ollessa kireällä? Pitäisikö sinun edes yrittää? Vai pitääkö sinun käydä läpi hulabaloo ja ottaa se pois joka kerta, kun haluat lattea tai lounasta?

Syödä tai olla syömättä on nielemistä

Okei, selvitetään yksi asia heti alkuun.
TODELLAKIN voit syödä korsetti päälläsi. Jos olet sitonut sen niin tiukalle, ettet voi purra, gurrrl, sinun täytyy löysätä niitä nauhoja.

Tämän sanottuasi et ehkä pysty syömään yhdellä istumalla yhtä paljon kuin ilman korsettia. Kokeilemalla ja erehtymällä opit syömään hitaasti ja kiinnittämään huomiota kehosi lähettämiin signaaleihin, mikä auttaa sinua syömään sopivasti missä tahansa tilanteessa, korsetissa tai ilman.

Jos tunnet nälkää päivän mittaan, sinun on ehkä syötävä pienempiä annoksia useammin. Voit myös harkita ruokavaliosi muuttamista tyhjien kalorien välttämiseksi, jolloin varmistat, että saat jokaisesta ateriasta parhaan mahdollisen ravinnon ja pysyvän tyydytyksen.

Sinun on oltava tarkkana siitä, mitä syöt. Jos ruokalistalla on papuburrito tai raakoja ristikukkaisia vihanneksia – tiedäthän, asioita, jotka voivat aiheuttaa kaasuja ja turvotusta – sinun kannattaa ehkä hieman löysätä kengännauhojasi, jotta voit sopeutua ilman epämukavuutta. Sopeutuminen uuteen ruokavalioon, johon korsettisi sopii, on odotettavissa, mutta ei ole mitään syytä lopettaa syömistä kokonaan tai riisua korsettia aterioiden ajaksi.

Tavoitteiden asettaminen

Kun aloitat vyötärölihasten harjoittelun, sinulla on luultavasti mielessäsi tavoite, jonka toivot saavuttavasi, esimerkiksi vyötärönympäryksen pienentäminen kahdella, neljällä tai kuudella sentillä. Sinulla saattaa olla myös laihdutustavoitteita, jotka liittyvät vyötärönympärysharjoitteluun.

Valitsemasi ruokavalio perustuu useisiin tekijöihin, jotka vaikuttavat siihen, mitä ruokaa syöt päivän aikana, sekä siihen, kuinka paljon syöt. Joihinkin ruokavalioihin kuuluu ajoittainen paastoaminen, mikä voi vaikuttaa syömispäätöksiisi korsettia käytettäessä.

Korsetin ei kuitenkaan yksinään pitäisi koskaan estää sinua syömästä sinänsä.
Tärkeintä on tehdä terveellisiä päätöksiä, joiden tarkoituksena on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi turvallisesti ja vastuullisesti. Varmista aina, että pysyt hyvin nesteytettynä ja suunnittele ruokavalio, joka antaa sinulle tarvittavat ravintoaineet pysyäksesi terveenä, vaikka se tarkoittaisikin korsetin nauhojen löysäämistä tiettyinä vuorokaudenaikoina.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *